5 måter du kan spare penger på hundeutstyr

  • Date posted19 months ago
  • AvAv VirginiaGlobal

Det er ikke noe å legge skjul på at det koster en del å ha en hund. Det vil utvilsomt bringe mange ekstra utgifter. Blant annet trenger du en rekke varer og utstyr som hundemat, hundeklær, bur, halsbånd, boller, valpebånd, kjølematte og mye mer. Du kan derfor med fordel finne måter der du kan spare penger på noe av dette utstyret, uten at det går ut over kvaliteten.

Når det kommer til pengesparing har du mange muligheter, og du kan komme langt bare ved å være kreativ og ved å tenke litt utenfor boksen. Men om du trenger noen tips eller råd anbefaler vi at du leser videre. Her kommer nemlig noen gode råd til deg som hadde satt pris på at noen av utgiftene ble litt reduserte.

Kjæledyret ditt trenger ikke fancy leker og tilbehør. Det er veldig usannsynlig at kjæledyret ditt vil merke noen forskjell basert på prisen. Dette betyr at det blir lettere å spare penger, samtidig som du kan ha en sunn og lykkelig følgesvenn. Så lenge den pelskledde vennen din får rikelig med trening, mat, vann og oppmerksomhet, vil han garantert bidra til å holde deg frisk også. Enten du har en hund, katt eller en annen type dyr i din omsorg, kan du alltid finne måter å redusere utgiftene på uten å sette omsorgen i fare. Her er fem enkle måter å holde budsjettet for kjæledyrpleie og hundeutstyr under kontroll.

Velg å adoptere

Ved å adoptere en hund sparer du ikke bare penger, men du hjelper også et dyr som trenger et hjem. Adopsjon vil fortsatt koste penger avhengig av hvor du går, men det er ofte mye billigere enn å kjøpe en valp. I tillegg er sannsynligheten stor for at hunden du adopterer allerede har fått nødvendige vaksiner, i tillegg til at den kan være sterilisert eller kastrert.

Gjør ting selv

Så lenge du sørger for at du lærer deg selv de riktige metodene, er det mange aspekter ved kjæledyrpleie du kan gjøre helt selv. Dette gjelder for eksempel pleie, bad, klipping av negler og tannpleie. Om du tar deg av dette hjemme vil det være mye rimeligere enn profesjonelle tjenester. Problemer som lopper, flått og hjerteorm kan også behandles hjemme. Noen kjæledyreiere velger også å gi dyrene sine enkelte doser selv, og sparer dermed kjæledyret for den nervøse turen til veterinæren, samtidig som de sparer deg for litt penger. Rabiesskudd kan ikke tas på hjemme, men må bli gjennomført hos en klinikk. For helsebehov som er mer kritiske burde du ikke nøle med å ta dyret ditt med til veterinæren eller ringe en akutt veterinærtelefon.

LuminaBlog finner du nettbutikker for hund.

Kjøp mat og forsyninger i bulk

Når det kommer til hunder er det åpenbart at mat og andre forsyninger vil være en stor utgift. Dette er noe de trenger hver dag, som betyr at det er noe du må kjøpe ganske mye av gjennom livet. Det betyr også at det kan være penger å spare på dette området. Ved å handle inn kjæledyrmat og andre forsyninger i lagerbutikker, på nett eller andre steder der du kan få en god pris vil spare deg penger i det lange løp. Med litt innsats er dette en område der du har potensiale til å spare en del penger. Ved hjelp av nettbutikker, kuponger, salgsvarer, rabattkoder og lavprisbutikker kan raskt redusere utgiftene.

Stell ditt eget kjæledyr

Kostnaden for å få kjæledyret ditt profesjonelt stelt kan være dyrt, spesielt hvis har en hund som trenger klipp flere ganger i året. Om du lærer deg å klippe hunden din selv kan du spare mye penger. Du kan også børste og bade kjæledyret ditt selv. Lær hvordan du trimmer pelsen og neglene i stedet for å betale en veterinær eller en frisør for å gjøre det for deg.

Du kan lese mer på LuminaBlog.no, der du også finner flere nettbutikker.

Kjøp mat av god kvalitet

Kjæledyrmat er et område hvor det kan lønne seg å bruke litt ekstra penger. Å mate kjæledyret ditt med førsteklasses fôr kan bidra til at hunden vil holde seg sunnere. På denne måten kan du unngå kostbar veterinærbehandling senere i livet. Mange hunder med dårlig kosthold ender opp med å trenge en dyrere behandling senere i livet. Du kan derfor spare penger på å investere litt ekstra i kvalitetsfôr til hunden din. Hugs likevel at pris ikke automatisk garanterer at maten er av god kvalitet, selv om du handler hos kjente merker.

Planlegg årlig sjekk hos veterinær

Årlige sjekker kan høres ut som en unødvendig utgift, spesielt når kjæledyret ditt kan virke helt friskt. Likevel er dette en investering som kan lønne seg i lengden. Sykdommer er vanligvis lettere å behandle når de først tar tak, men om det går lang tid før de blir oppdaget, kan det føre til utfordringer. Hunden din må mest sannsynlig gjennom en tyngre behandling, og det vil koste mye mer. Det er heller ingen garanti for at hunden din vil blir frisk om den er syk for lenge. En årlig sjekk kan dermed spare deg både penger, bekymring og smerte eller ubehag for hunden din. Akkurat som å velge den beste hundematen du har råd til, er rutinemessig veterinærpleie et annet område hvor du bør bruke penger for å forhåpentligvis spare penger senere.

Ved hjelp av disse rådene vil du kunne spare en del penger. Det viktigste når du har et kjæledyr vil uansett alltid være at dyret har det bra. Du burde alltid tenke på hva som er det beste for dyret ditt, og gjøre det du kan for at det skal ha et bra liv.

Trenger du tips til hundenavn? Her er noen gode forslag og tips. Du finner også informasjonen du trenger å vite for å omplassere hund her.
Mer Nettbutikker