Personvern & Ansvarsfraskrivelse

Hos LuminaBlog er vi svært bevisste på endringene som skjer i samfunnet vårt og de nye måtene folk nå velger å bruke for å kjøpe produkter og tjenester på nettet. Vi ønsker disse endringene velkommen og ser på dem som noe positivt. Vi leverer en tjeneste som ser på kundeanmeldelser som en viktig del av dette nye forbrukerlandskapet, og vi erkjenner at det må finnes et rammeverk som tilbakemeldinger skal presenteres innenfor. Derfor finnes det noen regler på plass som styrer innlegging av anmeldelser på nettstedet vårt. Disse reglene er der for alles beskyttelse, og sikrer at nettstedet vårt forblir åpent og rettferdig. Vi er forpliktet til å sikre at plattformen vår er fri for alle former for misbruk.

Personvern

Vi tar personvernet ditt på alvor. Vi er kjent med våre forpliktelser i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og ePrivacy Regulation (ePR) når det gjelder databeskyttelse og personvern i EU. Vi er bundet av våre forpliktelser til disse forskriftene for å sikre at personvernet til brukerne av nettstedet vårt opprettholdes, og at individuelle brukere har kontroll over måten personopplysningene deres brukes på. På grunn av dette har vi innført tekniske og organisatoriske tiltak som er utformet for å implementere prinsippene for databeskyttelse som er beskrevet i disse forskriftene. Vi ønsker at plattformen vår skal være et trygt sted hvor du kan legge igjen, og lese, pålitelige anmeldelser som beskriver opplevelsen din med en hvilken som helst tjeneste eller merkevare. Vi lover vi å aldri dele dataene dine med tredjeparter med mindre du gir oss uttrykkelig tillatelse til å gjøre det. Dermed sikrer vi at ethvert selskap som anmeldes, blir gjort på en upartisk og objektiv måte, og inntrykket som gis av dem er troverdig og pålitelig.

Ansvarsfraskrivelse

Når du legger igjen en anmeldelse eller svarer på en anmeldelse på LuminaBlog, forblir denne anmeldelsen eller svaret utelukkende din mening, og ikke LuminaBlogs mening. Alle anmeldelser og svar som lagres på LuminaBlog forblir meningen til anmelderen, og er ikke meningen til LuminaBlog. Vi kan ikke holdes ansvarlig for meningene til anmelderne på nettstedet vårt, men vi fjerner alltid alt innhold som bryter med retningslinjene våre. I tillegg fjerner vi også enhver personlig identifiserende informasjon fra ethvert innlegg, og vil angi når vi har gjort det.

Verifisering

Hvis du har hatt en interaksjon med et selskap eller merke som tilbyr en tjeneste, ber vi deg om å være så åpen, detaljert og ærlig som du kan være når du skriver anmeldelsen din. Vi vil at du skal dele opplevelsen din i sin helhet, uavhengig av om opplevelsen er positiv eller negativ. Vi vil at du bare skal fokusere på fakta om opplevelsen, da dette vil sikre integriteten til innlegget ditt. Vi mener at vi kun kan bygge et verdifullt og pålitelig anmeldelsesbibliotek gjennom åpenhet og gjennomsiktighet. Når det er nødvendig, vil vi henvende oss til forfatteren av enhver anmeldelse for ytterligere avklaring for å støtte uttalelsene deres. Eksempler på dette kan inkludere, men ikke være begrenset til, å be om tilgang til e-postsamtaler eller kjøpsbevis. Vi gjør dette fordi vi etter beste evne ønsker å unngå muligheten for at eventuelle anmeldelser vises på nettstedet vårt som ikke har kommet fra brukere som faktisk har kjøpt og brukt produktet eller tjenesten de anmelder. For dette formål vil vi alltid overvåke alle anmeldelser og svar som legges ut på nettstedet vårt. Skulle vi legge merke til mistenkelig atferd, for eksempel flere anmeldelser fra en enkelt IP-adresse, flere negative eller positive anmeldelser fra en enkelt bruker eller annen mistenkelig aktivitet, vil vi undersøke dette i sin helhet. Resultatene av denne undersøkelsen kan føre til IP-blokkering og/eller fjerning av innlegg fra nettstedet vårt. Du samtykker i å ikke bruke anmeldelsen din til å legge ut annonser eller andre oppfordringer til handling som kan oppmuntre en leser til å klikke seg vekk fra nettstedet vårt. Du godtar også å ikke røpe personlig eller identifiserende informasjon om deg selv eller andre når du bruker nettstedet vårt.

For selskap

Hvis virksomheten din vises på LuminaBlog, forbeholder vi oss retten til å beholde endelige redigeringsrettigheter på alt vi publiserer. LuminaBlog er en uavhengig plattform som streber etter å være objektiv og sannferdig i alt vi publiserer. Vi vil aldri fjerne anmeldelser med mindre de bryter med retningslinjene våre, eller med mindre begge sider kommer til en fullstendig enighet i løsningen av problemet. En eventuell negativ omtale som har vært i en prosess av en eventuell tvist som senere er løst, skal merkes slik.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du bruker nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som sendes sammen med nettsiden som du laster ned til nettleseren din og som lagres på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene kan brukes til å lagre informasjon om identiteten din og nettleserpreferansene dine. Informasjon sendes tilbake til serveren vår ved påfølgende besøk på nettstedet vårt. Noen informasjonskapsler slettes når du forlater et nettsted. Andre informasjonskapsler kalles "permanente informasjonskapsler" og forblir på harddisken for tilgang ved påfølgende besøk. Hvis du tillater oss å plassere en informasjonskapsel på harddisken din, kan denne informasjonskapselen brukes til å huske dine preferanser for påfølgende besøk. Dette betyr at du ikke trenger å bekrefte din aksept av våre retningslinjer for informasjonskapsler hver gang du besøker. Informasjonskapsler kan slettes fra datamaskinen ved å åpne nettleserinnstillingene. Google Analytics - Vi sporer tilgangen til nettstedet vårt via en tjeneste levert av Google Inc. Hver gang du går inn på en av nettsidene våre, overføres informasjon til Google, slik at vi kan analysere og opprette rapporter basert på brukerinteraksjon med nettstedet vårt. Google kan deretter videresende denne informasjonen til tredjeparter som behandler informasjon for Google. Google kan også videreformidle informasjon til tredjeparter når det er lovpålagt å gjøre det. Vi har ingen kontroll over denne overføringen av data fra Google. Vi har ikke gitt Google tillatelse til å bruke data som er samlet inn for andre Google-tjenester, og vi gjør en innsats for å sikre at informasjonen din forblir så anonym som mulig. Vi samler ikke inn IP-adressen din og videresender ikke IP-adressen din til Google. All informasjon som overføres til Google, lagres på deres servere i USA. Google overholder Privacy Shield-prinsippene og er tilknyttet Privacy Shield-programmet. Dette programmet regulerer overføring av data mellom EU og USA. Dine data - Du har rett til å be om å få dataene dine fjernet fra systemene våre når som helst.